Kezdőlap

Friss hĆ­rek

Fontos hĆ­rek

Felkapott

MenĆ¼

DollƔr
364,70 Ft
EurĆ³
390,65 Ft
Font
457,36 Ft
Bitcoin
61,981 $

Ilyen izmos most az ifjabbik Schobert Norbi (videĆ³val)

Schobert Norbi fia nagyon jĆ³ Ćŗton halad előre, egyre izmosabb Ć©s izmosabb, amivel sok tĆ”rsĆ”nak mutat pĆ©ldĆ”t.

FotĆ³: Instagram/Schobert Norbi Jr.
Style

TakƔcs Petra

Szerkesztő

Nagyon Ćŗgy tűnik, hogy mĆ©diakarrier is vĆ”rhat az ifjabbik Schobert Norbira, akit mĆ”r kƶzel 145 ezren kƶvetnek az Instagramon. Az egyik legnĆ©pszerűbb fiatal az orszĆ”gban, kƶszƶnhetően a Farm VIP 3-nak is.

Nagy meglepetĆ©s volt, amikor kiderĆ¼lt, hogy Norbi is ott van a mezőnyben, mint a legfiatalabb versenyző. 17 Ć©vesen Ć”llt rajthoz a nĆ©pszerű versenyben, Ć©s eddig nagyon jĆ³l teljesĆ­t, sokan kellemesen csalĆ³dtak benne. Soron kĆ­vĆ¼l Az EgyesĆ¼lt Ɓllamok utĆ”n az EU-ban is betilthatjĆ”k a TikTok-ot

Voltak, akik mĆ”s embernek gondoltĆ”k, Ć”m egyre tƶbben Ć”llnak be mƶgĆ©. A Farm VIP tƶbbek kƶzƶtt emiatt is kĆ¼lƶnleges, mert a hĆ­ressĆ©gek megmutathatjĆ”k, hogy milyen mĆ”s oldalaik vannak.

Emellett olyan helyzetekben talĆ”lhatjĆ”k magukat, mint mĆ©g soha ezelőtt, Ć©s mĆ”s emberkĆ©nt tĆ©rhetnek haza. Sok mindenre rƔƩbreszt a farm, mikƶzben nagyon intenzĆ­ven gyűjtik az Ć©lmĆ©nyeket.

A cikk nem Ć©rt vĆ©get, folytatĆ”sĆ”hoz lapozz a kƶvetkező oldalra

LapozĆ³: 1 2

AlaptƶrvĆ©ny-mĆ³dosĆ­tĆ”sokat nyĆŗjtott be a kormĆ”ny, az egyik a kegyelmi Ć¼gyet Ć©rinti

Az OrszĆ”ggyűlĆ©s honlapjĆ”n kƶzzĆ©tettĆ©k a szƶveges javaslatokat azokkal az AlaptƶrvĆ©ny-mĆ³dosĆ­tĆ”sokkal kapcsolatban, amelyekről az elmĆŗlt napokban mĆ”r szĆ³ esett.

Karddal hadonĆ”szĆ³ fĆ©rfit tartĆ³ztattak le Londonban

Egy karddal hadonĆ”szĆ³ fĆ©rfit tartĆ³ztattak le a londoni rendőrƶk, nem sokkal azutĆ”n, hogy kĆ©selősről kaptak bejelentĆ©st.

ƚjszĆ¼lƶtt kislĆ”nyt hagytak a Heim PĆ”l kĆ³rhĆ”znĆ”l

A Heim PĆ”l OrszĆ”gos GyermekgyĆ³gyĆ”szati IntĆ©zet babamentő inkubĆ”torĆ”ban talĆ”ltak rĆ” az ĆŗjszĆ¼lƶtt kislĆ”nyra.