Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,135 $

Elon Musk kiárusítja a Twitter irodai berendezéseit, januártól lehet licitálni

Emiatt többen is találgatni kezdtek, hogy ennek az egésznek mennyire van köze a vállalat jelenlegi pénzügyi helyzetéhez.

Fotó: A Twitter amerikai internetes közösségi portál és mikroblog-szolgáltatás san franciscói-székháza 2022. november 18-án. A Twitter a hónap elején elbocsájtotta alkalmazottainak mintegy felét. MTI/EPA/George Nikitin
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Heritage Global Partners weboldalán szereplő bejegyzés alapján Elon Musk bezáratja a Twitter San Francisco-i központját, ahol nagyszabású felszámolási kiárusítást hirdettek meg, ezáltal elárverezik a feleslegessé vált irodai eszközöket.

A licit 2023. január 17-én indul, 25 és 50 dollár között mozgó nyitóárakkal, s olyan tételek várnak értékesítésre, mint irodai székek, eszpresszógépek, illetve más konyhai eszközök, például egy éttermi minőségű sütő 25 dolláros nyitóáron. Soron kívül Négy csecsemőt találtak egy fagyasztóban, mégsem emelnek vádat az anya ellen

Emellett két olyan tárgy is felkerült a listára, ami több San Francisco-i vevő érdeklődését is felkeltheti: egy Electrolux Greens Machine 20Gal zöldségszárító, valamint egy kézi lendkerekes szeletelőgép, meglehetősen kedvező árakon.

A közösségi médiában többen is azzal tréfálkoztak, hogy mindez elég kétségbeesett lépésnek tűnik a milliárdos cégétől, azonban a Heritage egyik képviselője állította, hogy az árverésnek semmi köze a Twitter pénzügyi helyzetéhez – írta a Mashable.

Majd a képviselő kiemelte, hogy a vállalat brit irodái még januárban tartottak egy ehhez hasonló árverést, s ez bizonyítja, hogy mindez egy szokásos üzletmenet a Twitternél, vagyis minden a legnagyobb rendben van.