Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Így biztosította a TEK Novák Katalin védelmét Irakban (videó)

Ukrajna után Irakba is elkísérte a TEK Novák Katalin köztársasági elnököt, ahol egy fontos látogatásra volt hivatalos.

Fotó: Facebook/Novák Katalin
Közel-Kelet

Takács Petra

Szerkesztő

Még egy éve sem történt meg Novák Katalin kinevezése, máris számos fontos és eredményes találkozón van túl köztársasági elnökként. Gyakorlatilag azonnal belevetette magát a munkába, ami sok utazással is jár.

Járja a világot, megerősítve a kapcsolatokat, vagy újakat hoz létre, melyek fontosak, nemcsak Magyarország számára, hanem nemzetközi szinten is. Novák legutóbb Irakban járt, ahol szintén fontos eseményeken vett részt.

Természetesen maximálisan gondoskodtak a védelméről, nemcsak helyi szinten, mivel a TEK emberei is jelen voltak a helyszínen. Igazi profik vették körbe, akik pontosan tudják, hogy mi a feladatuk, képzettek és tapasztaltak.

Részben erről is láthatunk alább egy összeállítást, ahogyan a TEK biztosítja a helyszínt és a magyar köztársasági elnök védelmét. Legutóbb hasonlóra Kijevben volt példa, ahol jelenleg háborús körülmények veszik körbe az embereket.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.