Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,798 $

Megható pillanat: Perisic kisfia vigasztalta Neymart Brazília kiesése után

A kisfiú a lefújást követő percekben szaladt oda Neymarhoz, aki öleléssel viszonozta a vigaszt.

...svg content...MTI/EPA/Neil Hall
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A brazil-horvát negyeddöntőn bár óriási volt a tét és fordulatokban sem volt hiány, a Horvátország továbbjutásával végződő összecsapást követően mégis egy olyan emberi pillanatot láthattunk, ami már nagyon ráfért erre a világbajnokságra.

A botrányok övezte katari torna hamarosan véget ér, így nem túlzás azt állítani, hogy valószínűleg ez volt a világbajnokság legsportszerűbb pillanata, ami egy kisfiúnak köszönhető, akinek nem mellesleg Ivan Perisic az édesapja. Soron kívül Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

A fiú beszaladt a pályára és bár először a biztonságiak útját állták, végül Neymar odahívta magához, majd pár szót váltottak és egy öleléssel vettek búcsút egymástól. Mint az index megírta, Leonardo hatalmas rajongója Neymarnak.

A brazilok egyik legnagyobb sztárjának számos kihívással kellett megküzdenie ezen a világbajnokságon. Az első csoportmeccsen megsérült, majd le is betegedett, végül aztán a kieséses mérkőzésekre tudott visszatérni.

Neymar azonban még így is beérte Pelé válogatottsági gólrekordját, a brazilok kórházban lábadozó legendája szintén igyekezett megvigasztalni honfitársát, akinek lehet, hogy ez volt az utolsó világbajnoksága.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.