Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,424 $

Jennifer Lopez 53 éves, de mintha csak 33 lenne (fotók)

Ember nem mondaná meg, hogy Jennifer Lopez jövőre 54 esztendős lesz, olyan jól tartja magát, mintha még mindig csak a harmincas éveiben járna.

Fotó: Jennifer Lopez amerikai énekesnõ fellép a New York-i Times Square-en szilveszter éjszakáján, 2020. december 31-én. A koronavírus-járvány miatt idén ünneplõ tömeg nélkül rendezték meg az eseményt. MTI/EPA/NYPPA/TSA/Gary Hershorn
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jennifer Lopez az egyik legnagyobb legenda a sztárok között, immáron évtizedek óta. Az 1969-ben született sztár New Yorkban nőtt fel, így ez a város még különlegesebb számára, és az is marad.

A karrierje 1986-ban vette kezdetét, egészen fiatalon, de el kellett telnie egy kis időnek, mire eljött az ő ideje. Többek között Janet Jackson egyik klipjében is táncolt, ma pedig már igazi legendaként tekintenek rá. Soron kívül Négy csecsemőt találtak egy fagyasztóban, mégsem emelnek vádat az anya ellen

Vannak, akik azt mondják, hogy noha nem neki van a legjobb hangja, olyan előadásra képes, mint csak kevesen. Ezzel egyet lehet érteni, mert egészen hihetetlen teljesítményt nyújt a színpadon, 50 felett is hozza az energiákat.

A kétgyermekes édesanya egy ideje újra boldog, visszatért a régi szerelméhez, Ben Affleckhez. Nem sokkal a nagy szakítás előtt még az esküvőjüket tervezte JLO, de annak lőttek, viszont Ben elvette, és nagyon boldogok.

JLO többek között arról is híres, hogy mennyire fiatalos, mintha valóban csak a harmincas évei első felében járna. Az alább látható fotók is ezt mutatják, amik hamar közel 600 ezer like-ot kaptak az Instagram oldalán.

Még több bulvár: Ilyen remek Rácz-Gyuricza Dóri bikiniformája Dubajban (fotóval)