Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,81 Ft
Euró
387,07 Ft
Font
452,21 Ft
Bitcoin
66,906 $

Lábát törte Manuel Neuer, vége az idényének

A német válogatott és a Bayern München hálóőre síelés közben esett el, már meg is műtötték.

...svg content...MTI/EPA/Friedemann Vogel
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A kapus egy Instagram-posztban jelentette be a szerencsétlen esetet, melyben azt is közölte, hogy várhatóan a szezon hátralévő részében már nem fog pályára lépni. Jobb lába mellett pedig a kezét is begipszelték.

A 36 éves kapus a kórházi ágyáról osztotta meg a fotót, melyhez néhány sort is mellékelt, amelyben leírta, hogy az év vége sikerülhetett volna jobban is  – célozva erre a lábtörés mellett a világbajnoki szereplésre is. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

„Mit is mondhatnék, az év vége alakulhatott volna határozottan jobban is” – írta Neuer. „Miközben síelés közben próbáltam kitisztítani a fejemet, alsó lábszártörést szenvedtem. A tegnapi műtét jól sikerült. Hálás köszönet az orvosoknak! Azonban fájdalmas a tudat, hogy az idei szezonnak számomra vége”.

Neuer, aki októberben már több mérkőzést is kihagyni kényszerült, a németek világbajnoki kiesése után kapott egy kis pihenőt. A tervek szerint január 6-án tért volna vissza a katari Dohába a Bayern többi tagjával a csapat téli edzőtáborába – írja a Marca.

A Bayernnek meglehetősen döcögősen indult a szezonja, a téli szünetre azonban négypontos előnyt gyűjtött a Bundesligában. A bajnokság január 20-án folytatódik, meglehetősen nehéz ellenféllel, a Lipcse ellen lépnek pályára idegenben.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.