Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,59 Ft
Euró
391,22 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
62,805 $

Neymar: Nem biztos, hogy visszatérek még a válogatottba

Egyelőre még nem zárta be maga mögött az ajtót Neymar, de kérdésessé vált a válogatottbeli szereplése.

Fotó: A brazil Neymar, miután csapata 4-2-re kikapott a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében játszott Horvátország-Brazília mérkőzés 1-1-re végződött hosszabbítása utáni büntetőpárbajban az ar-rajjáni Egyetemvárosi Stadionban 2022. december 9-én. MTI/EPA/Georgi Licovszki
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A Horvátország elleni vereség után Neymar még nem tudott egyértelmű választ adni a folytatással kapcsolatban, azonban annyit elárult, nem tudja biztosra mondani, hogy folytatja válogatottbeli pályafutását.

„Túl korai még arról beszélni, hogy itt leszek-e a következő világbajnokságon. Nem zárom be az ajtót a válogatottság előtt, de nem tudom 100%-osan garantálni, hogy visszatérek. Elemeznem kell, és többet kell gondolkodnom mielőtt meghozom a döntést”, mondta Neymar. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

„Örülök, hogy tagja lehettem ennek a csapatnak. Büszke vagyok minden játékosra és minden egyes személyre, aki itt van. Sajnos nem tudtuk győzelemmel zárni ezt a tornát. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, ez most mindannyiunk számára a szomorúság pillanata.”

A brazil válogatott sztárja már a katari világbajnokság rajtja előtt is jelezte, hogy bizonytalan a vb utáni válogatottbeli pályafutását illetően, ám vannak, akik szerint a mostani váratlan kiesés extra motivációt adhat neki a folytatáshoz.

Tite már biztosan távozik

Brazília Horvátország elleni negyeddöntős veresége után Tite rögtön a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón bejelentette, hogy távozik a válogatott éléről, a döntését pedig már jóval a torna kezdete előtt meghozta.

“Nehéz megemészteni ezt a vereséget. Egy ciklus most véget ért, de a döntésemet valójában már másfél évvel ezelőtt meghoztam. Nem vagyok olyan, aki megszegi a szavát. Meg sem fordult a fejemben, hogy egy esetleges vb-győzelem után drámát csináljak, és azt mondjam, mégis maradok. Akik ismernek, azok tudják, hogy milyen vagyok”, mondta Tite, aki 2019-ben Copa Americát nyert a csapattal.