18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,158 $

A bíróság az apának ítélte a felügyeleti jogot, a kegyetlen férfi megölte a kislányt

A nagymama sokáig harcolt a kislány felügyeleti jogáért, ám a bíró végül a bántalmazási vádak ellenére is az apának ítélte a gyermek felügyeleti jogát.

...svg content...Fotó: Unsplash/Tsvetoslav Hristov
Észak-Amerika
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy Tennessee állambeli nagymama nagyon sokáig harcolt néhai lánya gyermekének felügyeleti jogáért, ám a bíróság az apának ítélte azt, majd a férfi meggyilkolta saját kislányát. A 12 éves kislány, Angel Ahearn édesanyja 2016-ban egy autóbalesetben vesztette életét, az elhunyt nő anyja, Monica Dunning pedig kérelmezte, hogy ő nevelhesse fel a kislányt.

Annak ellenére, hogy kézenfekvő lett volna, hogy a nagymama gyakorolhassa a felügyeleti jogot, valami hiba csúszott az amerikai családi bírósági rendszerbe, és a kislány több nevelőszülőnél is megfordult, mielőtt apja, Leonard Ahearn elnyerte a felügyeletét. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

A nagymama megosztotta, amikor lánya autóbalesetben elhunyt, már megvoltak a válási papírok, miután a férfi bántalmazta a nőt. Bírósági végzés lett az ügyből, melynek eredményeképpen a bíróság megtiltotta, hogy a férfi láthassa a kislányt. Mindennek ellenére a bíróság érthetetlen módon végül a férfi javára döntött.

A Guardian a hatóságok közlése nyomán azt írja, a férfi október 17-én vitába keveredett egy meg nem nevezett 34 éves nővel, a vita azonban addig fajult, hogy a férfi előkapott egy pisztolyt, majd lelőtte a nőt, a kislányt, végül pedig saját magát is. Noha a mentősök gyorsan kiérkeztek a helyszínre, a kislányt holtan találták, míg a két felnőttet súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Miután kórházba szállították a nőt és a férfit, a gyilkos apa meghalt. A gyászoló nagymama pedig tehetetlen és vigasztalhatatlan, hiszen rengeteg időt és pénzt ölt abba, hogy ő nevelhesse fel a kislányt, ám a bíróság máig érthetetlen módon a bántalmazó apának ítélte a gyermek felügyeleti jogát.

Visszautasítja a gyalázkodást, a fenyegetést a közmédia Magyar Péter beszéde után

Az MTVA hivatalos közleményben tagadta Magyar Péter állításait.