Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,804 $

Egy újabb tüzes fehérneműs fotó Ördög Nóráról

Ördög Nóra számára is nagyon fontos, hogy milyen fehérneműt visel, mely tökéletes ajándék lehet az ünnepekre.

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre többen és többen vannak ünnepi lázban, az emberek többsége szereti a karácsonyt, de részben hajlamosak vagyunk mindezt stresszesen megélni. Legyünk inkább türelmesek, nemcsak saját magunkkal szemben, hanem másokkal is.

Az ünnepek alatt is számos lehetőségünk van arra, hogy különleges ajándékokat szerezzünk be a szeretteinknek. Fontos, hogy igazán ismerjük őket, és valami egészen egyedi dologgal álljunk elő, ami még hasznos is. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Egy fehérnemű mindig jó választás, az igazán minőségi darabok viselete által egy nő határozottabbá, erősebbé válhat. Ördög Nóra számára is fontos a fehérnemű kérdése, de szeretné, ha mások nem hagynák az utolsó pillanatokra az ajándékok beszerzését.

Nóra egy újabb remek ajánlattal jelentkezett, és az egyik tervezést is megcsodálhatjuk rajta, ami már ünnepi színekben ragyog. Valóban, egy szép és kényelmes fehérneművel gyakorlatilag nem lehet mellélőni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Ultranagy felbontású agyi térkép segíthet megérteni az emberi öntudat rejtélyeit

A kutatók legfőbb célja az emberi tudatosságot lehetővé tevő mechanizmusok jobb megértése, valamint a kómában és vegetatív állapotban lévő emberek kezelésének fejlesztése.

A nagybefektetőkkel való küzdelmek ellenére hatalmas nyereségről számolt be a Shell

Miközben az óriásvállalat a nagybefektetőkkel küzd az éghajlati kötelezettségvállalásokért, meglepő módon képes volt növelni nyereségét, ráadásul nem is kis mértékben.