Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,215 $

Márki-Zay Péter szerint sántít a kormány magyarázata az árstop kivezetésére

Az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje úgy véli, „Orbánék csak a hazugság nyelvén tudnak”.

...svg content...Budapest, 2019. december 9. Márki-Zay Péter, Hódmezõvásárhely polgármestere a Transparency International Magyarország konferenciáján egy VI. kerületi étteremben 2019. december 9-én. MTI/Mohai Balázs
Belpolitika

Bense Róbert

Szerkesztő

Miután kedden éjszaka az egyre súlyosbodó ellátási problémákra reagálva bejelentették a Kormányinfón, hogy haladéktalanul kivezetik az üzemanyag-árstopot, sorra jönnek az ellenzéki reakciók a kormány magyarázatával kapcsolatosan.

Most épp Márki-Zay Péter fogalmazott meg kritikus hangvételű üzenetet, melyben arra a kérdésre keresi a választ, hogy a kormány miért Brüsszelre hárítja az árstop kivezetését, amikor Magyarország „felmentést” kapott az olajembargóra. Soron kívül Szia, Orbán Viktor! Ki a kedvenc mesehősöd?

„Lemaradtunk volna róla, hogy Magyarországnak újra tengerpartja lett? Akkor röviden. Az olajembargó csak a TENGERI SZÁLLÍTÁSOKRA VONATKOZIK”írta közösségi oldalán.

„Magyarország felmentést kapott a vezetékes olajszállításra vagyis annyit hozunk be amennyit szeretnénk. A kormány mégis a szankciókra fogja a benzináremelést. A Fidesz olyan szintű hazugságspirálba keveredett, amiből már soha nem fog kiszabadulni.”

„A hazugságot csak az egyenesség győzheti le, én pedig hiszek abban, hogy minden körülmények között egyenesen és őszintén kell a magyar nemzethez szólni. Orbánék csak a hazugság nyelvén tudnak” – tette hozzá.

Hét újszülött vesztette életét egy gyermekkórházban történt tűzesetben Indiában

Rövid időn belül újabb halálos tűzeset történt Indiában, melynek következtében hét újszülött életét vesztette.