Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,53 Ft
Euró
386,78 Ft
Font
451,69 Ft
Bitcoin
66,745 $

A horrorjátékok rajongóinak kánaánja jön el márciusban

Jövő március egy kivételes hónap lesz a játékiparban, ugyanis több komoly horrorcím jelenik meg, a műfaj szerelmeseinek legnagyobb örömére.

...svg content...Fotó: Wikimedia Commons
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Noha minden évre jut egy-egy új horrorjáték, mi pedig gyakran gondolhatjuk azt, hogy ezek megjelenése jellemzően októberre korlátozódik, ezúttal a március lesz az a hónap, amire érdemes lesz figyelni. Egyelőre nem véglegesítették az összes új megjelenést, ám az már most egyértelműen kirajzolódik, hogy a március egy kivételes hónap lesz a horrorjátékok tekintetében.

Már 2022-ben sem volt hiány a műfajból, ám úgy tűnik, hogy a március lesz az igazi nagy durranás: a rajongók több komoly címre is számíthatnak, az új megjelenésektől kezdve egészen minden idők legkedveltebb horrorjátékainak remake-jéig. Soron kívül Megtalálták az iráni elnök lezuhant helikopterét, nincsenek életjelek

Az alábbiakban elhoztuk az összes új horrorjátékot, mely 2023 márciusában jelenik meg, ám azt is meg kell jegyeznünk, hogy egyes címek késhetnek. Mindenesetre, íme a megjelenések, melyekről tudunk:

  • The Day Before (PC) – március 1.
  • Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse (PC/PS4/PS5/Switch/Xbox One/Xbox Series X) – március 9.
  • Resident Evil 4 (PC/PS4/PS5/Xbox Series X) – március 24.
  • Amnesia: The Bunker (PC/PS4/Xbox One/Xbox Series X) – valamikor márciusban.

Ahogy látható is, az Amnesia: The Bunker az egyetlen cím, melyhez nem kaptunk konkrét megjelenési dátumot, a jelenleg elérhető információk szerint pedig nem is tudni, hogy márciusban mikor jelenik majd meg a játék. Ennek ellenére kiváló kalandnak ígérkezik, hiszen egy félig nyitott világú játékmenettel érkezik, így lehetőségünk nyílik arra is, hogy ezúttal kőkeményen visszavágjunk a szörnyeknek.

Egyre több gyermeknek van szüksége komoly segítségre

Az év első négy hónapjában több mint 10 ezer gyermek fordult a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványhoz, közülük 500-an öngyilkossági szándékkal.