Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

A Harry és Meghan című sorozat első részei már elérhetők a Netflixen

A sorozatban többek között szó esik a nemesi élet nehézségeiről, a médiáról és a rasszizmusról, így sokan arra számítanak, hogy számos kellemetlen pillanat várhat a Buchingham palotára.

Fotó: Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és felesége, Meghan sussexi hercegnő gyermekük, Archie Harrison Mountbatten-Windsor keresztelésén az angliai Windsor királyi kastélyában 2019. július 6-án. MTI/EPA/SUSSEX ROYAL/Chris Allerton
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő

Csütörtökön debütált a Netflixen a Harry herceg és felesége, Meghan Markle életét bemutató dokumentumsorozat első három része, a további három epizód pedig december 15-én válik majd elérhetővé a streamingplatformon.

A sorozatban többek között szó esik Harry gyermekkoráról, Meghan félelmeiről, a nemesi élet nehézségeiről, a médiáról és a rasszizmusról, s emiatt sokan arra számítanak, hogy számos kellemetlen pillanat várhat a Buchingham palotára. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A fiatal pár azonban kiemelte, hogy a saját szemszögükből akarják elmesélni a történetüket, úgy, ahogyan azt a média sosem tette lehetővé, ezért is állapodtak meg korábban a Netflix-szel – derül ki a The New York Times beszámolójából.

A paparazzik mindig túl nagy hatással voltak az életére

A herceg például azt is elmesélte, hogy a paparazzik mindig túl nagy hatással voltak az életére, hiszen folyamatosan ott nyüzsögtek körülötte és a családja körül, ráadásul akkor is üldözték, amikor iskolába járt vagy randizni kezdett, így a barátnőit is zaklatták.

„Ritkán volt olyan nyaralásunk, ahol ne lett volna valaki, aki kamerával a kezében kiugrott a bokorból, vagy valami hasonló”

– mondta.

Majd elárulta, nem sokkal azután, hogy megismerkedett Meghannel, rettegni kezdett amiatt, hogy a média őt is elüldözi tőle, mint ahogy annyi embert elveszített már korábban az óriási figyelem miatt, mint például az édesanyját, Dianát.

Harry herceg könyve is tovább fogja borzolni a kedélyeket

Meghan arról beszélt, hogy a torontói rendőrség sem segített nekik eleget, amikor panaszt tettek a zaklatók miatt, ráadásul emiatt sokáig nem is érezte magát biztonságban, miközben végig azért küzdött, hogy megfeleljen és „elvegyüljön” a királyi család köreiben.

Mindemellett egy olyan felirat is feltűnik a sorozatban, amely kiemeli, hogy a királyi család nem kívánta kommentálni a sorozatot, ám a Sky News értesülései szerint ez nem igaz, ugyanis meg sem keresték őket ez ügyben.

Bármi legyen is az igazság, az kétségtelen, hogy Harry herceg januárban megjelenő memoárja, a Spare (Tartalék) is tovább fogja borzolni a kedélyeket, hiszen a herceg úgy jellemezte, hogy „egy első kézből származó beszámoló az életéről, amely teljes mértékben őszinte”.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.