Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,02 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,60 Ft
Bitcoin
61,296 $

DK: a benzinárstop kivezetése egy újabb megszorítás

A Demokratikus Koalíció alelnöke szerint Magyarország Európa egyetlen olyan országa, ahol nem lehet tankolni.

Budapest, 2022. október 24. Varju László, a DK frakcióvezetõ-helyettese interpellál az Országgyûlés plenáris ülésén 2022. október 24-én. Mellette frakciótársa, Gy. Németh Erzsébet. MTI/Balogh Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Varju László arról beszélt, hogy ezután nagyjából kétszer, két és félszer annyiért lehet majd tankolni, mint a Gyurcsány-kormány idején.

Legalábbis akkor, ha majd újra lesz üzemanyag, mert jelenleg Magyarország Európa egyetlen országa, ahol „nem lehet tankolni” – állította. Soron kívül Olajat talált a Mol Tura közelében

„Folytatódnak a megszorítások, folytatódik a kormányzati hazudozás”, hiszen valójában nem létezik olyan olajszankció, ami Magyarországra is érvényes lenne – fogalmazott az ellenzéki politikus.

A „benzináremelés” csak rontani fog a magyar gazdaság, a magyar emberek, a családok helyzetén – foglalta össze véleményét.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.