Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

Jennifer Lopez karácsonyi szettje nagyon nagyot megy (fotók)

Jennifer Lopeznél is beindult a karácsonyi időszak, és ennek megfelelően öltözködik, aminek a követők csak örülni tudnak.

Fotó: Jennifer Lopez amerikai énekesnő fellép a New York-i Times Square-en szilveszter éjszakáján, 2020. december 31-én. A koronavírus-járvány miatt idén ünneplő tömeg nélkül rendezték meg az eseményt. MTI/EPA/NYPPA/TSA/Gary Hershorn
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopez a valaha volt egyik leghíresebb énekesnő, akiért sok millióan rajonganak, szerte a világon. Annak ellenére, hogy egy nagyon más generáció tagja, a fiatalok közül is rengetegen vannak oda érte.

Egészen elképesztő mennyiségű embertömeg veszi körbe a fellépésein, ami nem csoda, mert különleges személyiség. Nemcsak a hangjáért rajonganak, hanem a megjelenéséért, ahogyan táncol, és így tovább. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

Lassan 230 millió követőt számolhat az Instagramon, ami az egyik legtöbb a világsztárok közül. Egy igazi kortalan királynő, aki rendkívül tudatosan éli az életét, és akkor is 110%-ot nyújt, ha munkáról van szó.

Hiába a nagy sikerek, nem vett vissza, csak még magasabbra kapcsolt. Ez nyilván a rajongókról és a karrierjéről is szól, mert sokan mások már túl vannak a csúcson, de JLO nem, továbbra is hozza azt a színvonalat, amit régen.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.