Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,60 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,18 Ft
Bitcoin
62,768 $

A Konyhafőnök VIP: Osváth Zsolt megrémült, nem csinálta tovább (videó)

Osváth Zsoltot megint egy váratlan dolog érte, ami miatt úgy döntött, hogy átadja a feladatot, és egy másik állat tollazásával folytatta tovább a munkát.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Konyhafőnök VIP 2022-es mezőnye lassan belátható közelségbe kerül a döntőhöz, már a középdöntők második napján is túl vannak. Hamarosan pedig újabb és újabb távozói lesznek a versenynek, ami kikerülhetetlen eleme ennek az egésznek.

Azt követően, hogy a versenyzők bejutottak a középdöntőbe, Rácz Jenő és Sárközi Ákos összeállította az új csapatokat. Három főből álló csapatok álltak össze, akikre érdekes és nehéz feladatok várnak. Soron kívül Napos, csapadékmentes kedd vár ránk

Ezen feladatok között vannak ismerős részek is, például a tollazás, amitől egyesek undorodnak. Nehéz elvonatkoztatni, és amikor valami hangot ad ki, az még inkább ráébresztheti az embert, hogy nem akarja ezt csinálni.

Osváth Zsolt, aki szintén tagja a középdöntő mezőnyének, a libát tervezte megpucolni, majd az egyik pillanatban hangot hallott odabentről. Ez kissé kiborította, noha már azt hitte, hogy minden ilyen félelmét legyőzte.

Ez volt az a pont, amikor úgy döntött, hogy átadja a feladatot, és mással folytatja tovább. Szerencséjére voltak csapattársai, akik azonnal a rendelkezésére álltak, és gyorsan segítettek neki, hogy haladjanak.

Még több bulvár: Milliók ámulnak Rita Ora szexin fenékformáján