Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Tité szerint a tánc a fiatal brazil sztárok „nyelve”

A 61 éves edző elégedett volt a csapat szellemiségével a Dél-Korea elleni 4-1-es diadalt követően.

MTI/EPA/Noushad Thekkayil
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Brazília egyetlen félidő alatt elintézte Dél-Koreát a hétfői nyolcaddöntőben, a gólokat pedig táncos „show” követte a játékosoktól, az egyik koreográfiába még a válogatott szövetségi kapitánya is beszállt.

„Még nagyon fiatalok, és én mindig megpróbálok egy kicsit alkalmazkodni a nyelvükhöz” – mondta Tité. „Van egy nyelvük, ami a tánc” – tette hozzá. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

3-0-nál, Richarlison a gólját követően az oldalvonalhoz ment, majd Titére mutatott, aki tett a csapattal néhány tánclépést. Mint az edző elmondta, a gólöröm csak félig volt megtervezett, ő pedig igyekezett alkalmazkodni a játékosokhoz.

Tité ugyanakkor tisztában volt azzal, hogy ez nem mindenkinek fog tetszeni: „Óvatosnak kell lenni. Vannak olyanok, akik szerint ez tiszteletlenség” – kiemelte azonban, hogy semmi ilyesmi nem húzódott meg a háttérben.

Elmondta, hogy tiszteli a dél-koreaiak portugál edzőjét, Paulo Bentót, akit 2016 óta személyesen is ismer, amikor még a brazil Cruzeiro mestere volt. Tité elmondta, hogy a tánc a boldogságot szimbolizálta „a gólért, a csapatért, a teljesítményért” – írja az ESPN.

Brazília pénteken a világbajnokság negyeddöntőjében Horvátországgal találkozik, amely hétfőn büntetőkkel verte meg Japánt.

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.

Videón az Újpest 7-0-s győzelme a Diósgyőr ellen

Egy több mint fontos mérkőzés várt az Újpestre a Diósgyőr ellen, ugyanis a bennmaradás volt a tét, miután veszélybe került az NB1-es tagságuk.