Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

Vasvári Vivien szexi Mikulás jelmezbe öltözött

A híres modell és televíziós személyiség Mikulás napján is magasra tette a lécet, egy nagyon szexi sorozat egyik darabját mutatta meg.

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivienben mindig is benne van a váratlan, és mindezt rendkívül szexin tudja prezentálni a követőinek. Az Instagramon például egészen elképesztő mennyiségben követik, ami már nemzetközi szinten is mérvadó.

Összesen közel 840 ezer követője van, így nincs messze a bűvös 900 ezertől, onnan pedig már csak pár lépés az 1 millió. Ez jövőre akár meg is lehet neki, nagy léptekkel halad előre, és mindenki ismeri az országban. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Ez köszönhető annak is, hogy szerepelt pár nagyobb televíziós műsorban, és még többet lehetett volna képernyőn, de nem minden produkcióra mondott igent. Még mindig sajnáljuk, hogy a Dancing with the Starsban nem volt ott, sokan el tudták volna képzelni.

Sokan szeretnének rá hasonlítani, mert rendkívül stílusos, karakteres, és mintha mindig egy divatfotózáson járna. Odafigyel a részletekre, és ez Mikulás napján sem volt másképp, aminek örülhetnek a követők.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2