Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,02 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,60 Ft
Bitcoin
61,296 $

Az orosz védelmi miniszter szerint további masszív csapásokra készülnek Ukrajnában

A hadsereg és a kulcsfontosságú infrastruktúra a legfőbb célpontok Szergej Sojgu szerint.

Európa

Bense Róbert

Szerkesztő

A csapásokat „nagy hatótávolságú precíziós fegyverekkel hajtják végre a katonai parancsnoki és irányítási rendszer, a hadiipari komplexum vállalatai, valamint az ahhoz kapcsolódó létesítmények ellen” – mondta Sojgu.

Hétfőn Oroszország drón- és rakétatámadások sorozatát indította el Ukrajna-szerte, célba véve az ország energetikai infrastruktúráját, mely már így is komoly károkat szenvedett – többek között a fővárosban is jelentős áramkimaradásokra kell számítani. Soron kívül Olajat talált a Mol Tura közelében

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint a csapások kiterjedt áramkimaradásokat okoztak több régióban, köztük Kijevben és Odesszában is – írja a Sky News. Ugyanakkor az orosz precíziós rakéták megfogyatkoztak, így vélhetően Oroszországnak alaposan meg kell válogatnia a célpontjait.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.