Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,09 Ft
Euró
385,69 Ft
Font
451,30 Ft
Bitcoin
71,137 $

Farm VIP 3: Mischinger Peti nem tudja, hogyan kezelje Szorcsik Vikit

Mischinger Petinek is kezd elege lenni, nemigazán tűri Szorcsik Viki kitöréseit, és az első igazi nagy balhéjuk nagyot szólt.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Szorcsik Vikit gyakorlatilag az első pillanattól kezdve viták veszik körbe, és az embernek az az érzése, mintha másokat hibáztatna ezért. Sorra kapja a kritikákat a közösségi médiában, sokan vannak, akik nem kedvelik őt.

Vannak, akik már gyűlölettel beszélnek róla, de egy biztos, nincs a kedvencek között. Sőt, már kétszer is kilátásba helyezte, hogy hazamegy, bár eddig ez nem történt meg, és egy nyertes párbaj is van mögötte. Soron kívül Halálos verőcei hajóbaleset: így emelték ki a roncsot a Dunából (videó)

A társai igyekeznek kezelni ezeket a helyzeteket, majd egy félrehallott szó miatt óriási balhé kerekedett Mischinger Peti és a színésznő között. Viki csak mondta és mondta a magáét, nem egy káromkodás hagyta el a száját.

Később is folytatta, a bocsánatkérést pedig nem akarta elfogadni, szerinte már akkor is késő lett volna, ha ezt a társa hamarabb megteszi. Peti közben tanácstalan, nem tudja, hogy mit tegyen, mert attól tart, minden rosszabb lesz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Publicus: Karácsony Gergely magabiztosan vezet

A főpolgármester akkor is győzne, ha Szentkirályi Alexandra vagy Vitézy Dávid visszalép egymás javára.