Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,31 Ft
Euró
385,60 Ft
Font
448,61 Ft
Bitcoin
61,416 $

A Nagy Ő: Árpa Attila szeretkezett volna Bogival? (videó)

Árpa Attilának a toscanai randi alatt volt egy humoros kérdése Bogihoz, aki hirtelen zavarba is jött mögötte a motoron.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Nagy Ő idei évada órákon belül véget ér, és megtudhatjuk, hogy Timi és Bogi közül ki lett a befutó. Összességében mindkét lánynak megvan a maga esélye, és nemcsak amiatt, mert eljutottak a verseny végéig.

Az azonban jól látható, hogy Bogi nagyon megosztó karakter, rengeteg támadást kapott a közösségi médián keresztül. Valószínűleg ő is látja ezeket a néhol igencsak durva kommenteket magáról. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Timit jobban kedvelik, legalábbis a megjelent hozzászólások erre engednek következtetni, de nem nézők döntenek, hanem Árpa Attila. Másrészt már hónapokkal ezelőtt megszületett a nagy döntés, ugyanis a nyári időszakban forgatták le A Nagy Ő-t.

Az utolsó adás alatt sem fogunk unatkozni, az előzetesek is erről árulkodnak, és végre megtörtént, amire Bogi már várt egy ideje. Motorozni vitte Attila, majd feltett neki egy huncut kérdést, miközben egy igazán szép helyszín mellett haladtak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.