Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,93 Ft
Euró
400,51 Ft
Font
480,93 Ft
Bitcoin
61,420 $

Sztárban Sztár leszek! Őrületes jelmezben jelent meg Köllő Babett (videóval)

A TV2 szakemberei megint kitettek magukért, egy végtelenül futurisztikus szettet raktak össze számára, ami nagyon feküdt neki.

...svg content...Fotó: Instagram/Till Attila
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Sztárban Sztár leszek! Magyarország egyik legnépszerűbb műsora, mely évről évre csak növeli a tétet. Ráadásul egy élő műsorról is beszélünk, hiszen a válogatók után már még inkább élesben mennek a dolgok.

A 2022-es évadra is megmaradtak a korábbi mesterek, akik mind nagyon más karakterek, de így kiegészítik egymást. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy a műsor nagyon látványos és izgalmas legyen, amit imádnak a nézők. Soron kívül Videón Orbán Viktor meglepetés családlátogatása (videó)

Szintén a műsor része a megjelenés, és nem feledkezhetünk meg azokról sem, akik hétről hétre szintén kiváló munkát végeznek. Olyan átalakulásokat láthatunk, melyek önmagukért beszélnek, és ez kemény meló.

A mesterek közül általában Köllő Babett az, aki a leginkább átalakul, és ez most sem volt másképp. Mi pedig magasan értékeljük ezt, ezúttal mintha csak egy űrhajóból lépett volna elő, nem volt nehéz kiszúrni őt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2