Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,43 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,74 Ft
Bitcoin
56,455 $

A Konyhafőnök VIP: ilyen még egy évadban sem volt (videó)

Egy egészen különleges versenynapot fognak látni a nézők A Konyhafőnök VIP-ban, és hasonlóra nemigen volt példa a műsor történetében.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Évek óta nagy siker az RTL-en A Konyhafőnök VIP, illetve a Konyhafőnök, melyben nem ismert emberek küzdenek meg egymással a konyhában. Ezúttal a sztároké a főszerep, akik hamar ellepték a konyhát.

Nagyon sokan voltak tagjai a mezőnynek, ám mint az várható volt, egyre többen és többen voltak kénytelenek távozni a versenyből. Egyesek ideje korán tették ezt meg, de olyanok is akadtak, akik folyamatosan meglepetést okoztak. Soron kívül Alaptörvény-ellenesnek nyilvánították a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzést

Még mindig nem tudnánk megmondani azt, akiben 100%-ig biztosak vagyunk a döntőt illetően, mert nagyon hamar változnak az erőviszonyok. Ez csak még intenzívebb lesz, hiszen már a középdöntőben járunk, ahol a tét óriási.

A feladatok sem lesznek könnyebbek, és a váratlan kihívások mindenkinek feladják a leckét. A sztárvendégek sem maradhatnak el, akiknek szintén új élményben lehetett részük az egyik versenynap során.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Vitézy Dávid is reagált az Alkotmánybíróság határozatára, szerinte teljes újraszámlálásnak kell következnie

Tovább folytatódik a főpolgármester-választás körüli jogi harc a szavazatok újraszámlálásáért.