Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,81 Ft
Euró
389,79 Ft
Font
455,57 Ft
Bitcoin
59,277 $

November eleje óta nem találnak egy 14 éves győri kisfiút

A 14 éves fiú idestova több mint egy hónapja eltűnt, a rendőrség pedig most a lakosság segítségét kéri felkutatásához.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu felhívása szerint A Győri Rendőrkapitányság eljárást folytat Károlyi Roland eltűnése ügyében.

A 14 éves fiú 2022. november eleje óta ismeretlen helyen tartózkodik, a felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Fotó policehu

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Károlyi Roland tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.

Gyerekek bukkantak rá egy női holttestre Aszódon

Gyerekek találtak rá egy női holttestre Aszódon, majd elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját, akire súlyos büntetés várhat.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.