Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,34 Ft
Euró
388,71 Ft
Font
453,48 Ft
Bitcoin
63,918 $

Farm VIP 3: újabb balhé, Szorcsik Viki mondatán akadt ki az Exatlon sztárja

Mischinger Péter nem volt jó hangulatban, és egyik pillanatról a másikra akadt ki Szorcsik Viki mondatán, aki csak nézett, hogy mi ez a reakció a csapattársától.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy sok a vita Szorcsik Viki körül, és a nézők közül sokan támadják őt a közösségi médiában. Rengeteg kritikát kap, gyakorlatilag megállás nélkül, és várhatóan ez folytatódni fog, ha újabb konfliktusokba keveredik.

Rendkívül intenzív a verseny, és most , hogy minden megváltozott a csapattársak cseréjével, gyakorlatilag egy új Farm VIP vette kezdetét. Lajos és Csuti nem tehetett mást, három csapattársat el kellett cserélniük, aminek nem mindenki örült. Soron kívül Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Ezzel az erősörrend is változhat, valószínűleg kiegyenlítettebbek lesznek a játékok, mert eddig a pirosak nagyon nagy fölényben játszottak. Most sokkal inkább lehet egyenlő a két csapat, de várjuk ki a végét.

Mischinger Péter korábban az Exatlonban jelen volt pár vitában, a farmon azonban egyelőre csendben van. Az egyik legcsendesebb játékos, de úgy tűnik, ez eddig tartott, mert legutóbb igencsak kiakadt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2