Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Busz alá zuhant egy néni Budapesten, a sofőr mentett meg az életét (videóval)

A Keleti egyik forgalmas gyalogosátkelőjénél történ az ijesztő eset, a szerencsénél ebben az esetben több is kellett.

Fotó: Pixabay | illusztráció
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

A BpiAutósok youtube-csatornájára felkerült videójában az látszik, ahogy idős hölgy a piros lámpa ellenére is át akart kelni a zebrán, azonban a nagy sietségnek ára volt, a néni ugyanis elesett, épp egy érkező busz elé.

A buszsofőr viszont résen volt, így még időben lefékezett, ezzel elkerülve a tragédiát. Szerencsére sikerült megállnia, ám az a felvételből nem derült ki, hogy a hölgy megsérült-e az esést követően. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Azt mindenesetre jó látni, hogy a zebrán átkelő többi gyalogos azonnal odasietett a nénihez, felsegítették őt, a buszsofőr pedig türelmesen megvárta, míg letámogatják őt a zebráról.

A felvétel ugyanakkor jól példázza, hogy miért kell nagyon figyelmesnek lenni az átkelőhelyek közelében, ugyanis elég egyetlen rossz döntés, és onnantól kezdve már csak a többi közlekedő figyelmén és a féktávon múlik, hogy bekövetkezik-e egy újabb tragédia, vagy sem.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.