Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

Fürdőzés közben sakkozott Görög Zita (fotók)

Görög Zita egy nagyon pihentető programon vett részt, mely olyan nap volt, ami valóban róla szólt, és élvezte a pillanatait.

Fotó: Instagram/Görög Zita
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Édesanyaként mindennél fontosabb a kikapcsolódás, mert a gyereknevelés nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan és lelkileg is terheli az embert. Soha nem könnyű, és néha pár perc „énidő” is fel tudja tölteni az embert.

Máskor pedig egy napra van szükségünk ahhoz, hogy igazán ki tudjunk kapcsolni. Szerencsére Magyarországon rengeteg kikapcsolódást rejt magában, és köszönhetően a hírességeknek, egyre többet fedezhetünk fel belőlük. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

Görög Zita is egy ilyen csodálatos helyen járt, ahol abszolúte ki tudott kapcsolni, és erre neki is szüksége van. Élvezte a fürdőzést, miközben még sakkozott is, mert az Anna fürdőben erre is lehetősége nyílik a Szegedre látogatóknak.

„Amikor akad egy nap, ami rólam szól, inkább a csendes, zegzugos helyeken bújok el, mint amilyen a szegedi Anna fürdő.” – árulta el a posztjában Zita, és fotókat is csatolt a nagy kikapcsolódásról.

„Minden részletében bujkál történelem. Én pedig minden részletében imádtam! Most ezekben a nehéz időkben különösen fontos, hogy látogassunk el a fürdőkbe és azt a sok élményt, kikapcsolódást, amit adnak nekünk, most mi háláljuk meg nekik.”

Még több bulvár: Farm VIP 3: Nyertes Zsuzsa megtanulta, nem lehetünk újra fiatalok

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.