Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
389,13 Ft
Font
452,57 Ft
Bitcoin
63,196 $

A Konyhafőnök VIP: Kármán Odett kapott maga mellé egy magasabb Norbit (videó)

Kármán Odett számára sem volt egyszerű a legutóbbi versenynap, és ahogyan ő fogalmazott, kapott egy magasabb Norbit.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kármán Odett az egyik legnagyobb meglepetés eddig A Konyhafőnök VIP-ban, és teljesen megérdemelten van ott a mezőnyben. Az egyik nagy esélyesnek tartják, de az az ember érzése, hogy még mindig nem hozta ki magából a maximumot.

Korábban a párja, Kamarás Norbi is a mezőny tagja volt, akinek folyamosan segített, mellyel gyakorlatilag végig hátráltatta magát. Végül az Éjjel-Nappal Budapest sztárja búcsúzott, ami után Odett csak saját magára koncentrálhatott. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Fördős Zé tartotta a szavát, Odett pedig előnyben részesült, így választhatott maga mellé egy segítőt. A segítség azonban nem mindig jelent segítséget, mert vannak pillanatok, amikor jobb egyedül főzni, főleg azoknak, akik alapból nagyon ügyesek.

Viccesen megjegyezte, mintha csak azt érezte volna, hogy Norbi van mellette, mert neki kellett megmondania a másik sztárnak, hogy mit csináljon. „Szóval egy magasabb Norbit kaptam.” – jegyezte meg viccesen.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2