Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Bizarr eset miatt kapott pénzbüntetést a német válogatott

A FIFA hivatalos úton figyelmeztette a német válogatottat, mely mellé tízezer frankos büntetést is kiszabtak.

MTI/EPA/Ronald Wittek
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség azért büntette meg Németországot, mert a Spanyolország elleni, 1-1-es döntetlennel végződő csoportmeccset követően német részről egyetlen játékos nem képviselte a csapatot.

A FIFA hivatalos jelentése szerint a németek a figyelmeztetés mellett csaknem tízezer svájci frankos pénzbüntetést kaptak, ez átszámítva 4,13 millió forint – számolt be róla a Magyar Nemzet. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Az említett sajtótájékoztatón egyedül Hansi Flick német szövetségi kapitány volt jelen, a szabályzat szerint ugyanakkor legalább egy kerettagnak is jelen kellett volna lennie az eseményen.

Flick később azzal magyarázta az esetet, hogy nem akarta zavarni játékosai felkészülését, ezért ő maga döntött úgy, hogy egyik játékosát sem ülteti ki a sajtótájékoztatóra a mérkőzést követően.

Németország két csoportmeccs után mindössze egyetlen ponttal szerénykedik a világbajnokságon, az utolsó, Costa Rica elleni összecsapás sorsdöntő lesz a továbbjutást illetően.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.