Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,94 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,06 Ft
Bitcoin
59,250 $

Árpa Attila kérdése Beához, van-e róla nyilvános videó, amiben egy férfivel közösül

Árpa Attila feltett egy nagyon fontos kérdést Beának, és teljesen jogosan, hiszen ez egy olyan téma, mely mindenre hatással lehet.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Árpa Attila számára csak másodlagos a külső, mert egy olyan nőt keres, akivel igazán jól érezheti magát, és számíthatnak egymásra. Igent mondott A Nagy Ő-re, ahol összesen 19 nő harcolt azért, hogy őt válassza.

Páran hamar távoztak, míg egyvalaki visszatérhetett, miután Attila megbánta a döntését. Ez azonban továbbra sem garancia arra, hogy Erikáé lesz az utolsó rózsa, mivel vannak még más esélyesek is. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Rendkívül izgalmasan alakul a versenyzők sorsa, és valószínűleg még számtalan fordulatban lesz részünk. Bea például írt egy privát levelet Attilának, melyben egy olyan dologról szeretne vele beszélni, amiről csak a családja tud.

A sztár ekkor még csak nem is sejthette, hogy miről van szó, és természetesen kíváncsi volt rá. Emiatt külön, elvonulva a többiektől beszélgetett a témáról, melynek kapcsán Attila nagyon nyíltan és egyértelműen tett fel egy kérdést Beának.

„Létezik-e olyan felvétel rólad, amikor egy férfival közösülsz, és az hozzáférhető a nyilvánosság által?” – tette fel a kérdést Attila, miközben Bea látható módon kissé zavarban volt. Ma este pedig kiderül az is, hogy mi volt a válasz, míg a többi lány rendesen egymásnak feszül, és sértegetik egymást.

Még több bulvár: Dancing with the Stars: Gabriela Spanic dekoltázsa mindent vitt a döntőben