Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Messi várhatóan pár évig még az európai porondon maradna

Az argentinok 35 éves klasszisa a világbajnokságon is bizonyítja, hogy továbbra is helye van az európai topfutballban.

Loszaíl, 2022. november 26. Az argentin Lionel Messi szabadrúgásra készül a katari labdarúgó-világbajnokság második fordulójában, a C csoportban játszott Argentína-Mexikó mérkõzésen a Loszaíli Nemzeti Stadionban 2022. november 26-án. MTI/AP/Jorge Saenz
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Mexikó elleni csoportmeccsen lényegében a hátára vette Messi az argentin válogatottat, az pedig továbbra is egyértelmű, hogy a két katari mérkőzésen két gólt jegyző klasszis még mindig éhezik a sikerre.

Ez valószínűleg a PSG-nél is így van, hiszen a klub régóta hajszolja a Bajnokok Ligája győzelmet, a trófeát pedig Messi is 7 éve emelhette utoljára a magasba, igaz, akkor még a Barcelona csapatával. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Messi a gyengébb tavalyi teljesítményét követően idén végre újra formába lendült, ez pedig egycsapásra megszüntette azokat a pletykákat, mely szerint idő előtt távozna Párizsból, sőt, manapság már inkább a hosszabbításról beszélnek – írja a Sky Sports.

Az argentin ugyan csak januárban fogja mérlegelni a lehetőségeit, az szinte biztosnak tűnik, hogy a David Beckham nevéhez köthető Inter Miami csapatának még várnia kell arra, hogy soraiban tudhassa Messit.

A PSG a hírek szerint állítólag már megkezdte a tárgyalásokat Messivel a hosszabbítást illetően, azonban a hétszeres Aranylabdás azzal hárította a párizsiak közeledését, hogy szeretné megvárni a világbajnokság végét.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.