Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,36 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,50 Ft
Bitcoin
64,278 $

Rúzsa Magdi a születésnapján üzent

A háromgyermekes édesanya 37 esztendős lett, de mintha még mindig csak a 30-as évei legelején járna, jó pár évet letagadhatna a korából.

Fotó: Rúzsa Magdi énekel a Campus Fesztiválon Debrecenben a megnyitó napján, 2022. július 20-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem tudunk nem elfogulatlanul beszélni Rúzsa Magdiról, aki nemcsak egy kiváló és kivételes énekesnő, hanem egy rendkívül értékes ember is. Amikor a tehetség és az érték találkozik, abból általában csak jó dolgok születnek.

Emiatt is oly különleges Magdi pályafutása, aki az élete során már sok ezer embert tett boldoggá a dalai által, melyek lélekgyógyító hatással bírnak. Azok, akik még nem jártak egy koncertjén sem, tegyék meg, mert egészen más élményben lesz részük, mint bárhol máshol. Soron kívül Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Magdi minden egyes pillanatban rezonál a közönséggel, és olyan energiákat mozgat meg, amik valódi hatással bírnak. Igazi minőség, amelyet képvisel, és ez a lelkére is értendő, nagyon eredeti, fontos értékeket ad át, hordoz magában.

Magdi 1985. november 28-án látta meg a napvilágot, azaz napra pontosan 37 esztendővel ezelőtt. Azóta rengeteg minden történt vele, és immáron háromszoros édesanyának mondhatja magát, miközben a pályafutása folyamatosan csak felfelé ível.

„Én Istenem! Csak azt szeretném mondani, hogy köszönök mindent! Szeretlek!!! Boldog vagyok!” – írta a posztjában Magdi, akinek ezúton is szeretnénk nagyon boldog születésnapot kívánni, illetve sok egészséget.

Még több bulvár: DWS 3: Lékai-Kiss Ramóna lélegzetelállító táncos ruhája a döntőre