Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,375 $

Elbaltázott karácsonyfa-állításhoz hívták ki a mentőket

Szó szerint elbaltázott, ugyanis egy férfi már novemberben fel akarta állítani karácsonyfáját, ám a faragás közepette majdnem amputálta saját ujját.

Fotó: Unsplash/Julianna Arjes
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Mentőszolgálat hétfőn Facebook-oldalán egy kissé meglepő történettel érkezett: ahogy ők is leszögezik a bejegyzés elején, máskor is volt már arra példa, hogy karácsonyfa-állítás közben megsérült valaki, az azonban igen ritka, hogy emiatt novemberben hívják a mentőket.

Történt ugyanis, hogy egy 40 év körüli, Pest megyei férfi már a múlt hétvégén szerette volna belefaragni a fát a talpba, amikor egy baltával csaknem amputálta egyik ujját. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

A mentősök szerencsére perceken belül helyszínre értek és ellátták a férfit, akit stabil állapotban szállíthattak kórházba. A gyors és szakszerű ellátásnak köszönhetően, végül sikerült megmenteni a sérült ujját.

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.