Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,37 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
453,36 Ft
Bitcoin
62,837 $

A horvát Andrej Kramaric nem felejtett el visszavágni Kanada edzőjének

A kanadai edző megjegyzései csak arra voltak jók, hogy feltüzeljék a horvát játékosokat a vb-meccs előtt, akik négyed rúgtak nekik. 

Fotó: EPA/Ali Haider
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Andrej Kramaric nem felejtette el megköszönni Kanada szövetségi kapitányának, John Herdmannak a motivációt, amely hozzásegítette, hogy két gólt is szerezzen, Horvátország pedig 4-1-re diadalmaskodjon. 

„Szeretném megköszönni Kanada edzőjének a motivációt. Megmutattuk, hogy ki b*szott meg kit” – mondta Kramaric.   Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Kanada búcsúzott a katari világbajnokságtól 

Először még úgy tűnt, hogy Herdmann jóslata bejön, ugyanis csapata már a 2. percben vezetést szerzett, de a horvátok megrázták magukat, és Kramaricnak köszönhetően egyenlítettek, majd a szünetre már 2-1-es előnnyel vonultak. 

A második félidőben aztán Kramaric megint villant, majd a 90+4. percben még egy gólt szereztek a horvátok, ezzel pedig kiejtették Kanadát. 

Amikor megkérdezték Herdmannt, hogy megbánta-e, amit mondott, azt felelte, hogy „az első 20 percben nem” – írja az ESPN

„Tiszteljük Horvátországot. De ahogy mondogatom, azért vagyunk itt, hogy a lehető legmesszebbre jussunk. Azért vagyunk itt, hogy megváltoztassuk a mentalitást. Lehetett volna kicsit higgadtabban kijönni, de ebből majd tanulok. Ezt elviselem. De azt hiszem, az első 25 percben megmutattuk, hogy a kis Kanada felveheti a versenyt a világgal” – mondta Herdmann.