Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,45 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
59,534 $

Karácsony Gergely búcsúja Csapó Gábortól

Budapest főpolgármestere is megemlékezett a vasárnap elhunyt legendáról, Csapó Gáborról.

MTVA Fotó: Zih Zsolt
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, vasárnap hetvenkét esztendős korában elhunyt Csapó Gábor olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó. A legenda halálhírére azóta reagált Faragó Tamás, Csapó egykori csapattársa és jó barátja, valamint a Magyar Vízilabda Szövetség is.

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere pedig Facebook-oldalán egy bejegyzésben búcsúzott Csapó Gábortól: Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

„Hetvenkét éves korában elhunyt Csapó Gábor olimpiai bajnok vízilabdázó, elment a Dudi. Sportolóként büszkeséget, edzőként tudást, jó kedélyű közszereplőként vidámságot adott sokaknak az országban.”

„Polihisztor volt: sportolói, edzői és persze jogi pályája mellett filmben játszott, könyvet írt és humoristaként is remekelt. Életszeretete, kedvessége legendás volt. Budapest egy szeretett polgárát veszítette el. Nyugodjék békében!”

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.

Videón az AS Roma elődöntős veresége a Bayern Leverkusen ellen

Megvoltak az olaszok lehetőségei, de azokkal nem tudtak élni a Bayer Leverkusen ellen az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén.