Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,15 Ft
Euró
390,97 Ft
Font
458,25 Ft
Bitcoin
63,962 $

Eltérített egy buszt, majd száguldozva nekiment 10 másik járműnek

Egy kaliforniai férfi azt gondolhatta, hogy egy videójátékban van, amikor a hálaadási hétvégén eltérített egy helyi buszjáratot, és megtámadta a buszsofőrt.

Fotó: Unsplash/Josh Wilburne
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő

A New York Post jelentése szerint a férfi ámokfutásáról videó is készült, melyen látszik, hogy a kiszámíthatatlan támadó az utcákon száguldozott a busszal, sőt, több alkalommal a szemközti sávba is áttért.

A rendőrség közlése szerint a 34 éves Rickey Rene Dancy mintegy 10 járművel ütközött a közel 3,2 kilométeres akciója során, San Francisco egyik legrégebbi városrészében, a Mission kerületben. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Megosztották továbbá, hogy a hajmeresztő akció során szerencsére nem tartózkodtak utasok a buszon, a férfit pedig előzetes letartóztatásba helyezték, s 17 vádpontban gyanúsítják, köztük autólopás, a rendőrök figyelmen kívül hagyása, illetve sérülést okozó ittas vezetés vádjában.

A busz sofőrje azonban megsérült az incidens során, őt jelenleg is kórházban kezelik. A rendőrség annyit közölt, hogy vasárnap kora reggelig nem döntöttek óvadékról, és a bírósági tárgyalás időpontját sem tűzték ki, egyelőre pedig az is rejtély, hogy mi volt a férfi indítéka a buszeltérítésre.