Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,04 Ft
Euró
387,82 Ft
Font
450,82 Ft
Bitcoin
61,639 $

Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Csapó Gábor 72 éves korában elhunyt, a legenda halála kapcsán pedig most megrendülten nyilatkozott barátja.

Fotó: MTI/Kovács Tamás
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) honlapjának közlése szerint a sportág legendás alakja vasárnap hajnalban, hetvenkét esztendős korában halt meg.

A legenda halálának híre megrázta a sportközösséget, az Origónak pedig Faragó Tamás nyilatkozott barátja halála kapcsán. Faragó annak idején válogatottban és a Vasasban is remek párost alkotott Csapó Gáborral, barátja halálhíre pedig érthető módon megrázta Faragót.

A legendás vízilabdázó úgy nyilatkozott:

„Tragikus dolog ami történt. Az ember bármennyire is felkészül, próbáltunk felkészülni a legrosszabbra, de a halál mindig váratlanul érkezik.”

A továbbiakban úgy fogalmazott, mindenkit megrendített a hír hiszen Csapó Gábor egy erős, egészségesnek látszó ember volt, most pedig hirtelen távozott, ezzel hatalmas űrt hagyva maga után.

Rámutatott, egy olyan sportolóról beszélünk, akinek eredményei és sportpályafutása is legendás. Faragó Tamás egyelőre ennél többet nem kívánt nyilatkozni barátja halála kapcsán.

Az antidepresszánsok újabb negatív hatására derült fény, hőségben okozhatnak gondot

Egyes készítmények kimondottan kellemetlen tüneteket okozhatnak a melegebb hónapokban.

Nagyon jó minőségű eperre és remek szezonra számíthatunk idén

A szakember szerint jó termés várható idén szamócából itthon, ezen a héten pedig a szedd magad akciók is megkezdődnek az országban.