Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
391,78 Ft
Font
457,76 Ft
Bitcoin
62,593 $

Heteken belül érkezik a Twitter nagy újítása

Elon Musk elismerte, hogy az eredeti tervekhez képest némi csúszásban vannak, de hamarosan mindenki számára elérhetővé válik a platformot megbízhatóbbá tevő új azonosítási rendszer.

Fotó: Unsplash/Joshua Hoehne
Smart

Szabó Kata

Szerkesztő

Elon Musk bejelentette, hogy az új azonosítási rendszer valószínűleg jövő pénteken,december 2-án debütál, mely után a különböző típusú felhasználók különböző színű jelvényeket kaphatnak majd a Twitteren.

A fiaskó után, amit a Twitter kék jelvényekkel történő fizetős fiókellenőrzése okozott, Elon Musk ismét jelentkezett, és bejelentette, hogy három különböző színű jelvény szolgálja majd az adott felhasználó könnyedebb beazonosíthatóságát. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

Egy felhasználó tweetjére válaszolva Elon Musk elmondta, hogy terveik szerint érkezik egy arany színű jelvény a vállalatok számára, egy szürke a kormányzati fiókok azonosítására, a meglévő kék jelvény pedig a magánszemélyeké lesz, függetlenül attól, hogy hírességek-e vagy sem.

Úgy tűnik, Musk gyorsan megtanulta a fiókellenőrzésekkel kapcsolatos leckét, ugyanis a Twitter új vezetője jelezte, hogy hogy minden egyes jelvényt igénylő fiókot manuálisan fognak ellenőrizni, mielőtt a kérelmet jóváhagyják.

A cégvezető hozzátette, hogy a lépés fájdalmas, de szükséges, amivel vélhetően arra utalt, hogy a manuális ellenőrzés miatt a jóváhagyási folyamat akár hosszadalmasra is nyúlhat.

Az ellenőrzött fiókok funkció visszatérését eredetileg november 29-re tervezték, ám a közösségi platform új vezetője végül elhalasztotta azt. Sokat azonban már nem kell rá várni, hiszen Elon Musk szerint az áttervezett változat vélhetően már december 2-án elérhetővé válhat.