Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Ájuldoznak a követők Sáfrány Emese szexi fotója láttán

Sáfrány Emese az egyik legvonzóbb sztáranyukának mondhatja magát, a követők pedig egyenesen odavannak érte.

...svg content...Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Időről időre hallani Emeséről, köszönhetően annak is, hogy jelen van a közösségi médiában. Nemcsak jelen van, hanem egyúttal aktív, és mindig igyekszik valamilyen tartalmat megosztani magáról.

Néha a magánélete kulisszái mögé is betekintést ad, de csak korlátozottan. Szeretné megtartani mindezt magának és a párjának, hiszen ez már egy olyan terület, mely jobb, ha biztonságban marad. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az Instagram oldala nagyon közel jár ahhoz, hogy elérje a 130 ezer követőt, ami megint egy szép mérföldkő lesz számára. Egyre többen fedezik fel az oldalát, és az emberek szeretik a tartalmait, a mélyebb gondolatait.

Nyilván vannak, akik a szépsége miatt követik, vagy csak tippeket szeretnének szerezni, ha a divatról van szó. Emese erre is nagyon odafigyel, sokat látni sminkben, ami ugyancsak látványos szokott lenni rajta.

Ezúttal esti fények mellett villant meg a szexi dekoltázsával, mely pillanatok alatt lenyűgözte a követőket. Csak úgy repkedtek a dicséretek, bár ehhez már hozzászokhatott, hiszen rendre ez a helyzet.

Még több bulvár: Ilyen őrjítően szexi most Nemazalány

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.