Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,68 Ft
Euró
388,62 Ft
Font
453,22 Ft
Bitcoin
63,590 $

Farm VIP 3: Schobert Norbi megsérült (videó)

Schobert Norbi is kiváló teljesítményt nyújtott a legutóbbi játékon, de ennek ára is volt, megsérült a keze, ami ápolást igényelt.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Noha a piros csapatnál az első napokban szörnyű volt a hangulat, mégis kiválóan teljesítenek a játékokon. Egyelőre verhetetlenek, mindent megnyertek, amit csak lehetett, kezdve a termelési feladatokkal.

Az első termelési feladat megnyerése után a sárga csapat kénytelen volt párbajozni menni, így biztossá vált, hogy valakinek távoznia kell. Nem meglepő módon Fruzsi kapta a legtöbb szavazatot, így biztos párbajozóvá vált. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Először arra gondolt, hogy Cookyt hívja ki, majd Tamás javaslatára meggondolta magát. Szandi, az egyik legnépszerűbb versenyző volt a másik párbajozó, aki az erőt választotta, mégis kiesett, amit sokan sajnáltak.

Másnap jöhetett az új verseny, fokhagymákat kellett ásniuk a versenyzőknek, méghozzá időre. A pirosak olyan szinten taroltak, hogy egyetlen egy kört sem tudtak nyerni a sárgában versenyzők, ami sokkolta őket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2