Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,92 Ft
Euró
392,18 Ft
Font
458,24 Ft
Bitcoin
62,216 $

Kanye West indul a 2024-es amerikai elnökválasztáson

Már korábban is jelezte, hogy ismételten megpróbálkozna a dologgal, most pedig hivatalosan is megerősítette.

Donald Trump megválasztott amerikai elnök (b) fogadja Kanye West Grammy-díjas amerikai rapzenészt a New York-i Trump-torony előcsarnokában 2016. december 13-án. (MTI/EPA pool/John Taggart)
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Kanye West rapper a 2020-ashoz hasonlóan 2024-ben is indulni tervez az amerikai elnökválasztáson, a BBC jelentése szerint pedig még Donald Trumpot is felkérte, hogy legyen a jelöltje.

A rapper annak ellenére is indulni akar a választáson, hogy a közelmúltban több botrányba keveredett viselkedése miatt, ráadásul a 2020-as indulása is kudarcba fulladt, miután összesen 70 ezer szavazatot sikerült bezsebelnie. Soron kívül Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Az elnökválasztáson történő indulásáról egy videóban beszélt, melyben azt is megosztotta, hogy milyen jó kapcsolatot ápol Trumppal és a szélsőséges, holokauszttagadó Nick Fuentesszel.

A közelmúltban azonban csak úgy halmozta a botrányokat: a párizsi divathéten például White Lives Matter feliratú pólóban jelent meg, pedig ezt a kifejezést a fehér felsőbbrendűség hívei használják a színes bőrűek egyenjogúságát hirdető Black Lives Matter mozgalomra válaszolva.

Később antiszemita megjegyzései miatt került bajba, mire több nagy divatmárka is közölte, hogy többé nem dolgoznak vele: ahogy arról korábban is beszámoltunk, a rapper saját bevallása szerint egy nap alatt kétmilliárd dollárt veszített.

Rendőröket öltek fegyveres támadók Oroszországban

A hatóságok szerint a fegyveres támadók is életüket vesztették.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son Dunaharasztinál

Hatalmas balesetet vettek videóra a kamerák az M0-as autóúton Dunaharaszti térségében, mintha csak akciófilmjeleneket láttunk volna.

Videón az Arsenal kapusának hihetetlen potyagólja

Az Arsenal kapusa nem volt a helyzet magaslatán, és élet egyik legnagyobb potyagólját hozta össze, hihetetlen jelene volt.