Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

A kis benzinkutak a jövő héten sem kapnak üzemanyagot a MOL-tól

A Mol azzal indokolta a lépést, hogy az országos ellátási szempontok prioritást élveznek.

...svg content...Fotó: Twenty20
Gazdaság

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Népszava értesülései szerint a MOL egy üzenetben tájékoztatta a családi tulajdonban lévő kis benzinkutak üzemeltetőit arról, hogy a november 28-ától kezdődő héten az ellátási stratégia optimalizálása okán egyáltalán nem kapnak üzemanyagot.

A lapot a Független Benzinkutak Szövetsége tájékoztatta az új bejelentésről, s egy fotót is csatoltak a MOL-tól kapott üzenetről, melyben azt írják:

„Vállalatunknak az egész régió energiaellátásában kiemelt stratégiai szerepe van, és felelősek vagyunk azért, hogy az ország minden pontján legyen a működéshez szükséges üzemanyag-mennyiség. A jelenlegi helyzetben az országos ellátási szempontokat kell előtérbe helyeznünk, és egyelőre fenn kell tartanunk az átmeneti korlátozásokat.”

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Független Benzinkutak Szövetsége korábban arról tájékoztatott, hogy a hatósági áras benzin- és gázolaj-szállítás leállítása nyomán rengeteg települések alakulhat ki üzemanyaghiány.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.