Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

A Nagy Ő: óriási fordulat, visszatért az egyik korábban kiesett nő (videó)

Árpa Attila nagyon meglepődött, ugyanakkor rendkívül boldog is volt, hiszen egy számára közeli nő tért vissza.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Árpa Attila eddig mindig magabiztosan döntött, ha rózsaceremóniáról volt szó, kivéve egy alkalommal. Látszott rajta, hogy már a döntés pillanatában is tétovázott, és ezzel mindenkinek meglepetést okozott.

Annak ellenére, hogy milyen közel kerültek egymáshoz lelkileg, többek között Klaudiát is játékban tartotta. Sokan csak néztek maguk elé, míg Erika értelmesen, intelligensen kezelte a helyzetet, nem hibáztatta Attilát. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Sőt, csalódott sem volt, a jelenet is elmaradt, csak autóba ült, és távozott. Teltek a napok, és érződött, hogy a filmsztárral valami nincs rendben, nemcsak amiatt, mert például Klaudiát Erikának hívta.

Nem volt túlzottan jó kedve, hiányzott neki Erika, majd Lékai-Kiss Ramóna úgy döntött, összehoz nekik még egy randit. Attila nem tudott erről, és az eddigi legjobb randevún van túl, ráadásul testileg is jobban kezdett el vonzódni Erikához.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

A teljes keretét lecserélheti a Manchester United, Rashford és Fernandes is távozhat

Többek között Marcu Rashfordért is ajánlatot várhat a Manchester United, akik ezen a nyáron szinte teljesen lecserélnék a keretüket.

Újabb nagy baleset történt az M3-ason, négy kamion ment egymásnak

Rövid időn belül ez már a harmadik nagyobb baleset az M3-as autópályán, ezúttal négy kamion futott egymásnak.