Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,15 Ft
Euró
390,97 Ft
Font
458,25 Ft
Bitcoin
63,962 $

A Nagy Ő: Mimi szerint Klaudia öreg és csúnya

Klaudia és Mimi igen csúnyán összeszólalkozott egymással a konyhában, majd a fiatal lány megjegyezte, hogy a versenytársa öreg és csúnya.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Árpa Attilát rögtön lenyűgözte Mimi, amikor meglátta őt, és sokan azt gondolhatták róla, hogy egy csendes lány. Nos, messze nem az, és egyre inkább többet hallhatja a hangját, már egy komoly vitája is volt.

Egyes véleményeivel megosztja a nézőket, nem mindig szimpatikus az embereknek, de ez minden mással így van. Nem lehet mindenkinek megfelelni, és várható volt, hogy előbb-utóbb nagyobb lesz a feszültség a lányok között. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Sokakat meglepett, amikor kiderült, hogy Klaudia versenyben maradhatott, míg Erikának mennie kellett. Utólag Attila elismerte, a döntése nem biztos, hogy helyes volt, és egy óvatlan pillanatban Erikának hívta Klaudiát.

Mimi és Klaudia a konyhában szólalkoztak össze, mert a fiatal lány úgy érzi, sokszor szólogat be neki, mint amikor azt mondta, nem tud olvasni. Klaudia számított arra, hogy sok fiatal lesz versenyben, és szerinte az a dicsőség, ha valaki 40 felett néz ki jól, mindenfajta bevakozás nélkül. „Nem 30 évesen…”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2