Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,66 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,92 Ft
Bitcoin
61,771 $

A Nagy Ő: Árpa Attila megcsókolta a második nőt (videó)

Eljött a nagy pillanat, amikor Árpa Attila egy másik nővel is csókolózott, aki egy váratlan lehetőséget kapott, mellyel nem volt kötelező élnie.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eddig is rengeteg minden történt A Nagy Ő-ben, ám a legutóbbi adásrész gyakorlatilag felülmúlta az összeset. Csak kapkodtuk a fejünket, hogy mi történik, és az események sorozata csak tovább és tovább folytatódik.

Kezdődött minden azzal, hogy Bea kapott egy álomrandit, és úgy tervezte, hogy tangózni fog a filmsztárral. Amikor már majdnem kilépett a villa ajtaján, betoppant Lékai-Kiss Ramóna, mert hozott magával egy nagy hírt. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Soha nem volt még példa hasonlóra A Nagy Ő-ben, ugyanis kiderült, hogy milyen jelentéssel bír a fehér rózsa, ami Miminél volt. Rami bejelentette, hogy a rózsa által elvehető egy randi valaki mástól, de nem kötelező élni a lehetőséggel.

Mimi sokat nem gondolkozott, azonnal elvette a randit Beától, aki pillanatokon belül összeomlott, mert már igencsak beleélte magát. Zokogásban tört ki, és mintha fel akarta volna adni a játékot, de még maradt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Madeleine McCann szülei nyilatkozatot adtak ki a kislány eltűnésének 17. évfordulóján

Madeleine hároméves volt, amikor eltűnt a portugáliai Praia da Luzban.

Óriási nyomás helyezheti az Újpestet a Kisvárda szombaton

Ha a Kisvárda nyer a Puskás Akadémia ellen vagy legalább döntetlent szerez, miközben az Újpest megint kikap, azzal minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnének a fővárosiak.