Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,42 Ft
Euró
388,22 Ft
Font
452,75 Ft
Bitcoin
63,364 $

Farm VIP 3: szembesítették Szorcsik Vikiéket, balhé lett belőle

Senkit nem lep már meg, hogy gyakorlatilag minden egyes nap van valamilyen konfliktus és balhé Szorcsik Vikiék körül, akik egyre kellemetlenebb helyzetbe kerülnek.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nem áll jól Szorcsik Viki és Smaltig Dalma szénája, akik láthatóan összetartanak, de a többieknek nagyon nem tetszik a viselkedésük. Szarvas Andit már nem egyszer illették keményebb negatív kritikával, és miután megnyerték az első termelői feladatot, leültek beszélgetni a csapattagok.

Szükség volt erre, mert hiába vannak nyerőszériában, borzalmas a hangulat és többen rosszul érzik magukat emiatt. Dudás Miki őszintén, teljesen normális hangnemben mondta el a véleményét, az érzéseit, majd Viki megint kiakadt. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Miki megjegyezte, érdekes, hogy a hat másik ember elvan egymással, nem veszekednek, kettejük körül pedig mindig van valami. Erre Viki azt mondta, nekik van konfliktusuk velük, noha csak pár napja vannak a farmon.

Viki nem hagyta abba, és arra kérte Mikit, hogy ha baja van, akkor mondja azt el. A volt sportoló erős és őszinte választ adott, miszerint nem mer velük beszélni, mert olyan lányoknak tartja őket, akiket inkább elkerül.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2