Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

A Nagy Ő: Mimi szemből beleült Árpa Attila ölébe (videó)

Árpa Attilának soha nem volt hasonlóban része, ahogyan a lányoknak sem, igazán érzéki és különleges pillanatok voltak ezek.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nagy Ő-ben egyre csak bonyolódnak a szálak, és Árpa Attila az egyik nő elküldése kapcsán utólag egyáltalán nem volt biztos magában. Még órákkal később is Erika járt a fejében, és azon gondolkozott, jó döntést hozott-e.

A többiek nagyon meglepődtek, hogy Erikának ilyen korán távoznia kellett, aki ugyan nem csalódott, szívesen maradt volna. Blanche már sokkal inkább kifejezte a csalódottságát, és elmondta, szerinte milyen nők jönnek be a filmsztárnak. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Várható, hogy a lányok közül egyre többen fognak csalódni, és a sírások sem maradnak el, mint azt láthattuk a legújabb előzetesben. Rengeteg fordulat várhat ránk a folytatásban, amik miatt csak dörzsölhetjük a tenyerünket.

Attila legutóbb három lányt is egy nagyon különleges programmal ajándékozott meg. Az érzékiségé volt a főszerep, mialatt a lányok egészen közelről figyelték egymást és Attilát, illetve a reakciókat.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.