Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,02 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
59,366 $

Videó az M3-asról: vannak, akiknek egy rohammentő tempója is lassú

Az alábbi videón egy beteget szállító mentőautó padlógázzal száguld az M3-ason, de van, aki így is inkább megelőzi.

Forrás: Bp.-i Autósok
Epic

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

Ha az ember bárhol közlekedve mentőautó szirénáját hallja, akkor jobban teszi, ha a lehető legtöbb helyet hagyva neki lelassít, hogy ne akadályozza a beteghez, vagy a beteggel éppen kórházba száguldó autót.

Autópályán kicsit egyszerűbb lehet(ne) a helyzet, mert ott azért bőven van hely félrehúzódni egy esethez igyekvő mentő elől, így nagy sebesség mellett is lehet nekik helyet biztosítani. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

Így érünk el ehhez a videóhoz, amelyet a Bp.-i Autósok tettek közzé, és amit egy mentős küldött be nekik, azt szemléltetve, hogy egyesek mennyire ki tudnak vetkőzni magukból az autópályán.

Az M3-ason történt eset alatt a mentő a beszámoló szerint sürgősen vitt beteget a kórházba, szirénázva, tehát 140 km/h feletti sebesség felett haladt. Ahogy a videón látható, ez többeknek is lassú volt és inkább elmentek a mentő mellett.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.