Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

A Nagy Ő: Natali fennakadt szemekkel énekelt az éjszakában Árpa Attila előtt (videó)

Árpa Attila már nagyon várhatta Natali produkcióját, aminek nem mindenki örült, Metta például nemigazán tudta hova tenni a dolgot.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nagy Ő legutóbbi adásában is volt pár csavar, kezdve a rózsaceremóniával, mivel nem feltétlen azok jutottak tovább, akikre gondoltunk volna. Ez a kiesőkre abszolúte igaz, hiszen két olyan nő távozott, akiket sokan el tudtak volna képzelni Árpa Attila mellett.

Még akkor is, ha a két nő totálisan más karakter, nem hasonlítható össze egymással, sem habitusban, sem külsőben. Erika állt talán a legközelebb Attila lelkéhez, ám ha nincs meg az a plusz érzés, akkor ezt kár folytatni. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Erika volt a legcsendesebb a nők közül, és egyúttal talán a legkifinomultabb is, ami nagyon tetszett Attilának. Mégis ideje korán távozott, miközben hatalmas meglepetésre Claudia játékban maradt.

Ráadásul pont ő volt az, akit Erikának szólított az este folyamán A Nagy Ő. Az esti randin még Metta és Natali voltak ott, akik soha nem lesznek barátnők, erre bármekkora pénzt fel mernénk tenni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.