Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,78 Ft
Euró
389,08 Ft
Font
454,74 Ft
Bitcoin
58,804 $

A Nagy Ő: Árpa Attila drámai döntést hozott a rózsaceremónia végén

Három lány állt ott a végén, akik közül ketten már nincsenek versenyben, amivel Árpa Attila nem kis meglepetést okozott.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Árpa Attila kezd ráérezni A Nagy Ő ritmusára, főként érzelmi szinten, hiszen egyre inkább hatással van a lelkére és a szívére az események sorozata. Ennek egyszerű oka van, olyan lányoktól is el kell köszönnie, akikben látja a potenciált.

Ugyanakkor mindig döntenie kell, hiszen a legvégén csak egyvalaki maradhat. A legutóbbi rózsaceremónián például az ösztöneire hallgatott, így a végén Metta, Blanche és Metta maradtak ott, akik közül csak egyvalaki juthatott tovább. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Látszott Attilán, hogy ez nem volt egy könnyű döntés, és igyekezett mindenkinek elmondani azt, hogy mit érez, milyen kételyei vannak. Nem volt egyszerű, és a lányok nagyon tartottak attól, hogy menniük kell.

Végül Metta lett a befutó, ő kapta meg a lehetőséget arra, hogy folytassa a versenyt, míg Blanche és Erika távozott. Az eddigi legnagyobb meglepetést az jelentette, hogy Blanche ilyen hamar kiesett, de Attila elismerte, hiányozni fog neki.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2