Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Farm VIP: újabb balhé Szorcsik Vikiék körül (videó)

Lassan mindennapossá válik, hogy konfliktus van Szorcsik Vikiék körül, miközben a leghalványabb csapategység sincs meg a pirosaknál.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A nézők már nagyon várták a Farm VIP 3 új évadát, és nem hiába, hiszen az első két szezon nagyot ment. Ugyanakkor a harmadik már most kezdi felülmúlni a korábbiakat, pedig magasan volt a léc.

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti is célzott, hogy finoman szólva is lesz mit látniuk a nézőknek. Miután az előző héten a Sztárban Sztár leszek! élő adása alatt levetítették a hosszú előzetest, tudtuk jól, hogy ez kemény menet lesz. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A sárga csapat áldja a sorsot, hogy együtt vannak, mert látják, hogy a pirosak között semmilyen összhang nincs, sokat veszekednek. Ez főként a lányokra igaz, mert a fiúk még csak össze sem szólalkoztak.

Noha megint nyertek, ugyanúgy jöttek a viták, ahogyan eddig, sokan csak foghatták a fejüket, hogy mégis mi történik. Lajos sem tudott igazán boldog lenni, akárcsak a többség, hiszen a hangulat egyenlő a nullával.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2